Yılın birinci zaferi Sakaryalı Furkan’dan

Podhani

Global Mod
Global Mod
SAKARYA (İGFA) – Dünya Bisiklet Kenti Sakarya, bisiklet branşında 2023 yılına kıymetli bir muvaffakiyetle başladı.Elit erkekler ve seçkin bayanlar kategorisinde memleketler arası olarak gerçekleşen Kızılalan MTB CUP yarışına yerli ve yabancı biroldukça atlet iştirak sağladı.

Yağmurlu havada gerçekleşen karşılaşmanın birinci gününde Büyükşehir’in ulusal atleti Furkan Akçam,ikinci olarak podyumda yer aldı. Şampiyonanın ikincigününde ise Akçam, rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve kıymetli bir zafere imza attı.

Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem Aziz, Dünya Bisiklet Kenti Sakarya’mıza bisiklet branşında kazandırılan madalyaların büyük gurur kaynağı olduğunu söz ederek, yarışları muvaffakiyetle tamamlayan Furkan Akçam ve antrenörlerini tebrik etti.

HEDEF DÜNYA KUPASI

Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü Lideri Cevat Ekşi, “Takımımız 3 dönemdir yol bisikletinde kıymetli başarılara imza attı. Artık artık dağ bisikletinde de fazlaca savlı bir kadro kurduk. Allah’ın müsaadesiyle ülkemiz tarihli birinci Dünya Kupası madalyasını almak istiyoruz. Kadro dönemin birinci yarışında kıymetli muvaffakiyet alarak epey uygun bir başlangıç yaptı. Tüm atletlerimizi ve teknik takımımızı tebrik ediyorum” dedi.
 
Üst