Leonardo Labs araştırması ‘POLARIS Innovation Journal’da yer alıyor

VividLol

New member
Bu yılın ikinci sayısı ‘POLARIS İnovasyon Dergisi’ şimdi çevrimiçi olarak kullanılabilir. Bu sayı, içinde yürütülen araştırmaların bir kısmını sunar. Leonardo Laboratuvarları, Leonardo’nun yenilikçilere ‘bahsi’ ve yarın için araştırmanın değeri. Bu ağa bağlı teknoloji merkezleri, araştırma görevlilerinin ve doktora öğrencilerinin (hem ulusal hem de uluslararası) inovasyonda yeni bakış açılarının yolunu açan teknolojik çözümleri araştırdıkları yerdir.

Bu yayınlar, Laboratuar faaliyetlerinin bir çıktısı ve aynı zamanda Şirket araştırmacıları ve teknisyenlerinin Şirket ile kurdukları ortaklıkların bir sonucudur. üniversiteler, yenilik merkezleri Ve endüstriyel ortaklar.

Dergi, bu yeni sayısında, hem pazar gereksinimleriyle yakından uyumlu çözümler sağlamaya yönelik orta vadeli bir etkiye sahip hem de daha gelişmiş alanlarda tipik olarak daha uzun dönemler boyunca beklenen sonuçlara sahip son iki yılda gerçekleştirilen araştırmaların bir kısmını paylaşıyor. üretkenlik ve rekabet baskılarına maruz kalmamak.

Ele alınan konular şunları içerir: Yüksek Performanslı Bilgi İşlem (HPC), yapay zeka uygulamaları Uzay ve Hiperspektral Görüntülemeye, Malzeme Teknolojileri (malzeme teknolojileri ve üretim süreçleri), Geleceğin Elektroniği ve Algılamamevcut komuta ve kontrol sistemlerini ve yeni sınırları iyileştirmek için yeni teknolojiler ve çözümler Kuantum hesaplamayani kuantum ilkelerinin hesaplamaya, sensör teknolojisine ve hassas hesaplamaya uygulanması.

Sunulan belgeler, disiplinler arası doğa ve Geniş kapsamlı İnovasyonun şirket içi araştırmalarla buluştuğu Laboratuvarların departmanlar arası Yarının teknolojilerinin faydalarını ve etkilerini incelemek için Grubun çeşitli iş birimlerine yaklaşım. Kısacası, Leonardo’nun yenilik ve bilgi dünyasına yaptığı öngörülemez yolculuğunun bir önizlemesi.

buraya tıklayın sayıyı okumak için ‘POLARIS İnovasyon Dergisi’nin 48.