Leonardo, Büyük Veri ve Yapay Zeka Risk Yönetimini nasıl destekliyor?

VividLol

New member
Dayanıklılık, siber risklere giderek daha fazla maruz kalan Leonardo ve ortak şirketlerinde giderek daha önemli hale geliyor. Bu nedenle risk önleme ve yönetimi üzerinde çalışmak, iş yönetimini ve şirket organizasyonunu etkileyen yeni kritik sorunların ortaya çıktığı küresel jeopolitik belirsizlik senaryosunda daha da hayati önem taşıyor.

Carlo Zaganelli bu önermeden yola çıkarak yapay zekaya ve büyük veri analitiğine yatırım yapmanın şirket için artık bir öncelik olduğunun altını çizerek, işlenmesi gereken muazzam miktardaki dış bilgi nedeniyle kendisini siber riskten korumak istiyor. Yalnızca şirket içi süreçleri korumakla kalmayıp aynı zamanda müşterilerin dayanıklılığını da güçlendiren geniş kapsamlı bir koruma. Bu aktivitenin temel özü, Leonardo'nun tüm Risk Yönetimi süreçlerini desteklemek için sahip olduğu gelişmiş süper bilgi işlem kapasitesidir.

Zaganelli şöyle devam ediyor: “Şirketimizin ekosisteminin tamamında dayanıklılığa ihtiyaç var, bu nedenle Leonardo, küresel çapta genişleyen ve büyük ölçüde Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerden oluşan tedarik zincirine büyük önem veriyor ve onların dijitalleşmeye giden yollarını destekliyor ve ortaya çıkan siber riskten korunma ihtiyacıdır.”
 
Üst