Köz Patlıcandan Peynirli Karnıyarık

Podhani

Global Mod
Global Mod
Köz Patlıcandan Peynirli Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk patlıcan
İç dolgusu için;

  • 2-3 kısım dereotu
  • 1 yemek kaşığı lor ya da ezilmiş rastgele bir peynir
  • Çeyrek çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Peynir tuzsuzsa tuz
Köz Patlıcandan Peynirli Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle patlıcan közlenir.
  2. Ardından iç harcı için tüm gereçler karıştırılır ve içine doldurulur.
  3. Üzerine dileğe bakılırsa domates koyulur.
  4. 170 derecelik fırında 10 dk pişirilir ve içi peyniriyle sıyrılarak kaşıkla yenir.
Köz Patlıcandan Peynirli Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst