Kereviz Yoğurtlama

Podhani

Global Mod
Global Mod
Kereviz Yoğurtlama Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kereviz
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 diş sarımsak
  • İsteğe bağlı 1 çay bardağı dövülmüş ceviz ekleyebilirsiniz
Kereviz Yoğurtlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kerevizi yıkıyalım ve soyalım.
  2. Rendenin kalın tarafında rendeleyelim.
  3. Geniş bir kabın içine limon suyu, su ekleyelim içine kerevizleri ekleyelim ( kerevizde kararma olmaması için ).
  4. Öbür bir kabın içine süzme yoğurdu, tuz, sarımsak rendesi, mayonezi karıştıralım.
  5. Akabinde kerevizleri limonlu sudan çıkartıp süzelim, kerevizleri yoğurtlu karışıma ekleyelim ve karıştıralım.
  6. Dövülmüş cevizleri de ekleyip karıştıralım.
  7. Servis tabağına aldıktan daha sonra üzerine zeytin yağı gezdirelim, sonrasındasında cevizle süsleyelim. Şayet isterseniz de portakal dilimleri üzerinde sunumunu yapabilirsiniz.
Kereviz Yoğurtlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst