iX Workshop: Yasal Olarak Uyumlu – BT ürünlerini AB yasalarına göre test edin ve onaylayın

Saberie

Active member
Siber Güvenlik Yasası nedeniyle AB genelindeki yeni düzenleyici gereklilikler, giderek daha fazla sayıda üreticiyi, oluşturdukları yazılım ve donanımın güvenlik testi ve sertifikasyonuyla ilgilenmeye zorluyor. Ancak Almanya’da ve Avrupa pazarında hangi kural ve düzenlemelere uymanız gerekiyor?


BT Güvenlik Ürünlerinin Test Edilmesi ve Sertifikalandırılması çevrimiçi seminerinde, bu alandaki yaygın uygulamaları iki sabah boyunca öğreneceksiniz. Bunlar, Bilgi Teknolojisi Güvenlik Değerlendirmesi için Ortak Kriterleri (CC), Federal Bilgi Güvenliği Ofisinin hızlandırılmış güvenlik denetimini (BSZ) veya güvenlik çerçevesi NESAS’ı (Ağ Ekipmanı Güvenlik Güvence Planı) ve IEC 62443-4-2’ye göre testleri içerir. (Endüstriyel güvenlik). Test için hangi yöntemlerin kullanıldığını ve BT ürünlerinizde gerekli koruma önlemlerini nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz.

Konuşmacı Sebastian Fritsch, secuvera’nın BSI Ortak Kriterler (CC) test merkezinin başkanıdır ve 10 yılı aşkın bir süredir değerlendirici, gözden geçiren ve danışman olarak çalışmaktadır. Online eğitim 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde sabah 9:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Katılmak için tek ihtiyacınız olan güncel bir tarayıcı. Atölye, sorularınız ve fikir alışverişiniz için birçok fırsat sunuyor. Atölye biletini 11 Nisan’a kadar ayırtanlar, fiyatın yüzde 10’unu kazanıyor.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon



iX Magazine'den daha fazlası



iX Magazine'den daha fazlası




(ek)



Haberin Sonu
 
Üst