IWCE Expo 2023’te Leonardo: kritik iletişimin evrimi

VividLol

New member
IWCE her yıl, hükümetleri, kamu hizmetlerini, ulaşımı, işletmeleri, kamu güvenliğini, sağlık hizmetlerini ve kritik altyapıları destekleyen kritik iletişimlerin en zor koşullarda bile her zaman işlemesini sağlamakla uğraşan insanları ve teknolojileri birbirine bağlar. Bu yılki Expo, 27-30 Mart tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştiriliyor ve dört günlük bir teknik konferanstan ve Leonardo’nun 1525 numaralı stantta yer aldığı iki günlük bir sergiden oluşuyor.


Kritik iletişimin evrimi için Leonardo stratejisi


Kritik iletişim sektörü, yüksek kapasiteli hizmetler için yeni operasyonel ihtiyaçları desteklemek üzere geniş bant teknolojilerinin benimsenmesiyle birlikte bir evrim sürecinden geçerken, Görev ve İş Açısından Kritik hizmetlerin çoğu şu anda dar bant üzerinden ses, veri ve mesajlaşma yoluyla sağlanmaktadır. MRL (Kara Mobil Radyo) ağları.

Geniş kapsama alanları ve gerçek zamanlı olarak yayınlanan videolar gibi katma değerli hizmetler, geniş bandın uygun maliyetli, tamamlayıcı tanıtımının sağladığı avantajlardan bazılarıdır. LTE Ve 5G gibi daha kanıtlanmış dar bant teknolojilerinin yanı sıra DMR uzantısı Ve TETRAKanıtlanmış olmaları ve endüstri tarafından sürekli geliştirilmeleri nedeniyle kullanımı hala artmaktadır.

Leonardo’nun heterojen ağ çerçevesi artık son kullanıcıların tam entegrasyon yetenekleriyle hibrit sistemler kurmasını sağlıyor. Bunlar, güvenilir radyo iletişimini ve işlevsel birlikte çalışabilirliği sağlamak için hem dar bant hem de geniş bant teknolojilerinden yararlanır.


IWCE’deki varlığımız


IWCE’de Leonardo, kullanıcılara gerçek zamanlı sesli aramalar, mesajlaşma ve mesajlaşma dahil olmak üzere hizmetler sağlamak için hücresel standart üzerinden CPS-MCX 3GPP Bas-Konuş standardından yararlanarak, DMR ve LTE erişimini entegre eden tasarımı gereği güvenli çözümünün birlikte çalışabilirliğini sunuyor. video.

tatlım 29 Mart Bill FredricksonLeonardo’da Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, bir konuşma yapacak. “Belediyeye Ait Tesis Vaka Çalışması – Radyo Değiştirme Projesi”tarafından Memphis Light, Gaz ve Su Bölümü (MLGW), geleneksel radyo iletişimini değiştirecek projelere girişmek isteyen kuruluşlarla öğrenilenleri ve değerli bilgileri paylaşmak için Leonardo ile.

Memphis şehrinin Memphis Light, Gas, & Water Division (MLGW), Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük üç hizmetli belediye kamu hizmeti şirketidir. MLGW, artık ömrünü tamamlamış olan analog telsiz sistemini son teknoloji bir dijital ana hat sistemiyle değiştirmek için bir program başlattı. Projenin amacı sadece radyo altyapısı ve terminalleri değil, aynı zamanda mevcut mikrodalga ve ameliyathane sistemlerini de değiştirmektir.


Kritik iletişim çözümleri için neden Leonardo’yu seçmelisiniz?


Leonardo, mükemmellik konusunda dünya çapında bir üne ve 50’den fazla ülkedeki kurulumları ile yerleşik bir uluslararası mevcudiyete sahip, toplulukların ve altyapıların korunması için tasarımı gereği güvenli kritik iletişim sistemlerinde bir liderdir.

Radyo iletişimine yönelik Misyon ve İş Açısından Kritik çözümleri ile Leonardo, hem günlük operasyonlarında hem de acil durumlarda İlk Müdahale Ekiplerini, Kamu Hizmetlerini, Kritik Altyapıları ve Kolluk Kuvvetlerini destekleyerek halkın günlük güvenliğini ve refahını sağlar.

Daha fazla bilgi için: [email protected]

sosyal medya kanallarımızı takip edin twitterLinkedIn ve Instagram, Leonardo girişimlerinden haberdar olmak için.
 
Üst