Haberler KI PRO: şirketler için yapay zeka konusunda yeni uzmanlaşmış hizmet

Saberie

Active member
Duyuru



Günlük AI raporuna ve hafta içi AI Güncelleme podcast'ine ek olarak, Haberlermedien yeni özel B2B hizmeti Haberler KI PRO'yu başlattı. Teklif, yapay zeka (AI) alanındaki güncel gelişmelere ilişkin temel bilgileri, analizleri ve en iyi uygulamaları bir araya getiriyor ve DACH bölgesindeki her büyüklükteki ve sektördeki şirketleri hedefliyor.

Haberler KI PRO'nun amacı, şirketlerin yapay zeka araçlarının verimli kullanımı konusunda karar vermelerine ve abonelerin birbirleriyle ağ kurmasına destek olmaktır. Özel hizmetin editoryal yönetimi, Haberler'nin yan kuruluşu Deep Content'in (The Decoder) yapay zeka uzmanlarından Ben Danneberg tarafından devralınıyor.

Hizmetlerin kapsamı, temel bilgiler ve somut uygulama örnekleri içeren yapay zeka üzerine kapsamlı uzman makalelerini (derin bilgiler), eşlik eden web seminerlerini ve editör ekibi ve diğer yapay zeka uzmanlarıyla yapılan özel PRO görüşmelerini içerir.

Özel topluluk ve kendi yapay zeka iş akışı aracı


Abonelerin editör ekibi, uzmanlar ve birbirleriyle deneyim alışverişinde bulunabilecekleri özel bir topluluk platformu mevcuttur. BT güvenlik paketimiz Haberler Security PRO'nun topluluğu bu alışverişin ne kadar değerli olduğunu zaten gösterdi. Haberler KI PRO'nun bir diğer önemli bileşeni, ekiplerin GPT4, LLaMA, Mixtral ve Claude 3 gibi ortak dil modelleriyle kendi yapay zeka iş akışlarını oluşturmalarına olanak tanıyan Deep Content'in DC I/O web hizmetinin lisansıdır.







KI PRO adı verilen yapay zeka uzman hizmetinin bileşenlerine genel bakış



Ayrıca, haber bülteni şeklinde AI hakkında iki haftada bir şirket brifingleri, seçilen AI seminerlerinde indirimler, Haberler online'daki tüm ücretli içeriğe erişim sağlayan bir Haberler+ lisansı ve Haberler online'da videolar ve reklam bannerları olmadan takipsiz okuma için saf bir abonelik de mevcuttur. .

Haberler KI PRO artık yıllık net 1.995 Euro fiyatla satışa sunuluyor. İlgilenen taraflar, özel hizmet hakkında daha fazla bilgiyi teklif sayfasında bulabilir ve PRO ekibiyle istedikleri zaman pro-service@Haber adresinden iletişime geçebilirler.







Her Haberler KI PRO aboneliği, üretken yapay zeka için özelleştirilebilir ve şeffaf iş akışları oluşturmak amacıyla kullanılabilen DC I/O AI iş akışı aracının bir lisansını içerir.


(Resim: Derin İçerik)




(vza)



Haberin Sonu
 
Üst