Çevik ölçeklendirme yöntemleri: Çevik Ölçeklendirme Günü 2024'ün gündemi belirlendi

Saberie

Active member
Çevik ölçeklendirme, çevik yöntemlerin yalnızca ekipler için değil, kurum genelinde yaygınlaştırılması anlamına gelir. 11 Eylül 2024'te düzenlenen bir günlük çevrimiçi konferans olan Çevik Ölçeklendirme Günü'nde katılımcılar, çevik yöntemleri ölçeklendirme hakkındaki bilgilerini genişletebilir ve ölçeklendirme girişimlerini etkili bir şekilde nasıl uygulayacaklarını öğrenebilirler.

Duyuru



Çevik ekipler iyidir, çevik organizasyonlar daha iyidir


Inside Agile konferans serisi çevrimiçi konferansı, çevik temellerin ötesine geçmek ve organizasyonlarını bir sonraki seviyeye taşımak isteyen çevik yöneticilere ve koçlara yöneliktir.

Organizatörler dpunkt.verlag VE iX (sıcak) Marc Bless (agilecoach.de) ve Björn Jensen (Jensen ve suç ortakları) ile birlikte altı konferans ve bir yuvarlak masadan oluşan bir program paketi hazırladık. Liderliği ölçeklendirme, çevik ölçeklendirme/ölçeklendirme, Kanban ile ölçeklendirme ve organizasyonel topolojiler gibi konuları kapsar. Uzmanlar SAFe, LeSS, Nexus, Scrum@Scale, Flight Levels ve daha fazlası gibi çerçeveleri ölçeklendirmeye yönelik ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşıyor.

Programda öne çıkanlar:

Erken rezervasyon indiriminizi hemen alın!


Etkinliğe erken kayıt indirimi ile katılım 21 Ağustos'a kadar 229 Euro, sonrasında 279 Euro (tüm fiyatlar artı KDV) tutarındadır. Konferansın ilerleyişi hakkında güncel bilgi sahibi olmak istiyorsanız, konferans web sitesindeki bültene kaydolabilir veya X'teki organizatörler (eski adıyla Twitter) sonuçlar.


(mdo)



Haberin Sonu
 
Üst