Çerkez Tavuğu Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 tavuk butu 1 tavuk gögsü
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 su bardağı ceviz içi
- 4 dilim tost ekmeği
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
- Acı pul biber
- Haşlanılan tavuk suyu
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları suda haşlıyoruz tavukları ortasından çıkartıp ılımaya bırakıp tavukları tiftikliyoruz.
- Tost ekmeklerini küçük küçük parçalayıp, üzerine haşlanan tavuk suyunu döküyoruz.
- Üzerine tavuk yoğurt sarımsak tuz karabiber ve cevizi ekleyip son bir karıştırıyoruz.
- Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı ve acı biber ile servis ediyoruz. Afiyet olsun.