Çerkez Tavuğu

Podhani

Global Mod
Global Mod
Çerkez Tavuğu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tavuk butu 1 tavuk gögsü
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • 4 dilim tost ekmeği
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı
  • Acı pul biber
  • Haşlanılan tavuk suyu
Çerkez Tavuğu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavukları suda haşlıyoruz tavukları ortasından çıkartıp ılımaya bırakıp tavukları tiftikliyoruz.
  2. Tost ekmeklerini küçük küçük parçalayıp, üzerine haşlanan tavuk suyunu döküyoruz.
  3. Üzerine tavuk yoğurt sarımsak tuz karabiber ve cevizi ekleyip son bir karıştırıyoruz.
  4. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı ve acı biber ile servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Çerkez Tavuğu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst