Sebze Yoğurtlaması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 1 adet patlıcan
- 2 adet kapya biber
- 3 adet yeşil biber
- Bir kase sarımsaklı yoğurt
- Tuz
- Dilerseniz dereotu
- Sıvıyağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle patatesi,patlıcanı ve kabağı küçük küpler halinde doğrayalım.
- Biberleri de minik küpler halinde doğrayalım.
- sonrasındasında zerzevatları sırasıyla kızartalım.
- Havlu kağıdı üzerine alıp yağını çektirmesini sağlayalım.
- Sırasıyla karıştırma kabına koyup tuz ve yoğurdun ekleyip karıştıralım.
- Dilerseniz bu kademede ince doğranmış dereotu ekleyebilirsiniz fazlaca yakışıyor. Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun