Zehra Güneş’in sevgilisiyle pozu büyük ilgi gördü!

Podhani

Global Mod
Global Mod
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda gösterdiği performans ile dikkat çeken Zehra Güneş son olarak Vakıfbank ile Dünya FIVB Bayanlar Şampiyonluğuna ulaşmış ve dayanılmaz bir seneyi geride bırakmıştı.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Vakıfbank olağan dönemi önder bitirerek play-off’lara argümanlı girdi.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Bu dönem da fırtına üzere esen Vakıfbank’ta Zehra Güneş toplumsal medyada paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor. Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan Zehra Güneş’in son paylaşımlarıyla konuşuluyor.

Filenin Sultanları’nda en dikkat çeken isimlerden olan Zehra Güneş radikal bir kararla usulünü değiştirdi. Saçlarına perçem yaptıran Güneş yeni tarzını takipçileriyle paylaştı.

SAHA DIŞINDAKİ HAYATI MERAK EDİLİYOR

Hoşluğuyla dikkat çeken Zehra Güneş’in saha haricindeki hayatı da sevenleri tarafınca merak ediliyor.

Katıldığı bir programda “Sevgilin var mı” sorusuna “hayır kullanmıyorum” karşılığını veren Zehra Güneş’in hayatında biri olup olmadığı sevenleri tarafınca merak ediliyordu.

EREN DİŞLİ İLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Eren Dişli ile ismi aşk savlarına karışan ve paylaştığı fotoğrafla bu tezleri güçlendiren voleybolcu katıldığı bir galada münasebetlerini açıkça paylaşmış oldu.

Sinemanın imalcisi Eren Dişli de geceye aşk yaşadıkları konuşulan VakıfBank’ın ulusal voleybolcusu Zehra Güneş ile birlikte katılarak tezleri doğruladı.

İkili bağlarına son gaz devam ederken bir poz daha geldi. Bu fotoğraf, hayranları tarafınca büyük ilgi gördü.

17 YAŞINDA O SES TÜRKİYE’DE

A Ulusal Bayan Voleybol Ekibimizin yıldız isimlerinden Zehra Güneş’in 17 yaşında O Ses Türkiye’ye katıldığı manzaralar toplumsal medyayı salladı.

yıllar evvel O Ses Türkiye’ye arkadaşını desteklemek için konuk olan Zehra Güneş, heyet üyelerine çabucak hemen 17 yaşında olduğunu söyleyince stüdyoda büyük şaşkınlık yaratmıştı.

KEVIN DURANT TAKİBE ALMIŞTI

NBA kadrolarından Brooklyn Nets forması giyen ve ABD Basketbol Ulusal Kadrosu ile Tokyo’da çaba eden Kevin Durant’in, Filenin Sultanları’nı yakından takip eden isimlerden olduğu ortaya çıkmıştı. 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, toplumsal medya hesabından Zehra’yı takibe almıştı.

“CANLI YAYINDA BU SÖYENİR Mİ?”

Daha evvel Hande Baladın ve Meryem Boz ile programa katılan Zehra Güneş’in ‘Bizim Meryem abla ile ortamızda 10 yaş var” kelamlarına Meryem Boz “Canlı Yayında Bu Söylenir mi?” karşılığını verdi. Stüdyoda uzun müddet gülüşmeler yaşandı.

Bunun üzerine Meryem Boz esprili biçimde “Çıkışta görüşürüz” dedi. Hande Baladın ile karşı karşıya geldikleri maçlarla ilgili olarak Zehra, “Hande’ye blok yapınca üzülüyorum.” tabirlerini kullandı.

“VAKIF’IN KAPTANI OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUM”

Zehra Güneş amaçlarından bahsetmiş olduğu ‘Umarım annem dinlemez’ programının Podcastinde ‘Voleybol oynarken dünyanın en düzgünlerinden biri olmak istiyorum ve bunu başarmadan bırakmak istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece. Vakıf’ın kaptanı olarak bitirmek istiyorum’ dedi.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Vakıfbank olağan dönemi önder bitirerek play-off’lara savlı girdi.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Bu dönem da fırtına üzere esen Vakıfbank’ta Zehra Güneş toplumsal medyada paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor. Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan Zehra Güneş’in son paylaşımlarıyla konuşuluyor.

Filenin Sultanları’nda en dikkat çeken isimlerden olan Zehra Güneş radikal bir kararla biçimini değiştirdi. Saçlarına perçem yaptıran Güneş yeni tarzını takipçileriyle paylaştı.

SAHA DIŞINDAKİ HAYATI MERAK EDİLİYOR

Hoşluğuyla dikkat çeken Zehra Güneş’in saha haricindeki hayatı da sevenleri tarafınca merak ediliyor.

Katıldığı bir programda “Sevgilin var mı” sorusuna “hayır kullanmıyorum” karşılığını veren Zehra Güneş’in ömründe biri olup olmadığı sevenleri tarafınca merak ediliyordu.

EREN DİŞLİ İLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Eren Dişli ile ismi aşk argümanlarına karışan ve paylaştığı fotoğrafla bu savları güçlendiren voleybolcu katıldığı bir galada münasebetlerini açıkça paylaşmış oldu.

Sinemanın imalcisi Eren Dişli de geceye aşk yaşadıkları konuşulan VakıfBank’ın ulusal voleybolcusu Zehra Güneş ile birlikte katılarak argümanları doğruladı.

İkili münasebetlerine son gaz devam ederken bir poz daha geldi. Bu fotoğraf, hayranları tarafınca büyük ilgi gördü.

17 YAŞINDA O SES TÜRKİYE’DE

A Ulusal Bayan Voleybol Kadromuzun yıldız isimlerinden Zehra Güneş’in 17 yaşında O Ses Türkiye’ye katıldığı imajlar toplumsal medyayı salladı.

yıllar evvel O Ses Türkiye’ye arkadaşını desteklemek için konuk olan Zehra Güneş, heyet üyelerine çabucak hemen 17 yaşında olduğunu söyleyince stüdyoda büyük şaşkınlık yaratmıştı.

KEVIN DURANT TAKİBE ALMIŞTI

NBA ekiplerinden Brooklyn Nets forması giyen ve ABD Basketbol Ulusal Kadrosu ile Tokyo’da uğraş eden Kevin Durant’in, Filenin Sultanları’nı yakından takip eden isimlerden olduğu ortaya çıkmıştı. 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, toplumsal medya hesabından Zehra’yı takibe almıştı.

“CANLI YAYINDA BU SÖYENİR Mİ?”

Daha evvel Hande Baladın ve Meryem Boz ile programa katılan Zehra Güneş’in ‘Bizim Meryem abla ile ortamızda 10 yaş var” kelamlarına Meryem Boz “Canlı Yayında Bu Söylenir mi?” yanıtını verdi. Stüdyoda uzun müddet gülüşmeler yaşandı.

Bunun üzerine Meryem Boz esprili biçimde “Çıkışta görüşürüz” dedi. Hande Baladın ile karşı karşıya geldikleri maçlarla ilgili olarak Zehra, “Hande’ye blok yapınca üzülüyorum.” tabirlerini kullandı.

“VAKIF’IN KAPTANI OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUM”

Zehra Güneş gayelerinden bahsetmiş olduğu ‘Umarım annem dinlemez’ programının Podcastinde ‘Voleybol oynarken dünyanın en güzellerinden biri olmak istiyorum ve bunu başarmadan bırakmak istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece. Vakıf’ın kaptanı olarak bitirmek istiyorum’ dedi.