Yumurtalı Fasulye Kurusu Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Yumurtalı Fasulye Kurusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 2 su bardağı yeşil fasulye kurusu
- 1 adet soğan
- 1 adet kapya biber
- 1 adet yumurta
- Zeytinyağı
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle fasulye kuruları yumuşayana kadar haşlanır.
- Küp küp doğranan soğan ve kapya biber bir tavaya alınır iki yemek kaşığı zeytinyağında kavurulur.
- Haşlanan fasulyeler eklenir ve biraz daha kavurulur.
- İstenilen kıvama gelince 1 adet yumurta kırılır.
- Yumurta pişince servise hazırdır.
Yumurtalı Fasulye Kurusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı