Yoğurtlu Tavuklu Makarna Salatası Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Yoğurtlu Tavuklu Makarna Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 adet tavuk göğsü
- 125 gram makarna (sebzeli kullandım)
- 1 çay kaşığı tuz (makarnayı haşlarken)
- 4 yemek kaşığı konserve mısır
- 2 adet közlenmiş kapya biber
- 9-10 adet kornişon turşu
- 1 küçük kase dereotu
- 2,5 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı hardal
- 8 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavuk göğsünü haşlayın. Ben tavuk suyuna 1 ay kaşığı tuz ekleyip, makarnaları süzmeden burada haşladım, fazlaca daha lezzetli oldu. Siz olağan su ile de haşlayabilirsiniz.
- Tavuğu ve öteki materyalleri doğrayın.
- Tuz, yoğurt, hardal ve mayonezi de ek edip hepsini bir kasede güzelce karıştırın.
- Buzdolabında yarım saat kadar bekletirseniz daha da lezzetli oluyor.
Yoğurtlu Tavuklu Makarna Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı