Yoğurtlu Pazı Kavurması

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bağ pazı
  • 1 kuru soğan
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
Üzeri için

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Nane pulbiber
Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğanı küp doğrayıp sıvı yağda kavuralım.
  2. Biraz daha sonra pazıları yıkayıp doğrayıp soğana ek edelim.
  3. Az tuz karabiber ve pulbiber de ekleyip hiç su koymadan yaklaşık 15 dk kadar suyunu çekene kadar pişirelim
  4. Soğuyunca yoğurt sarımsak tuzu karıştırıp pazıyı ekleyelim.
  5. Üzerine sıvı yağ ,nane ,pulbiber ekleyip servis edelim. Afiyet olsun.
Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst