Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 bağ pazı
- 1 kuru soğan
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Nane pulbiber
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanı küp doğrayıp sıvı yağda kavuralım.
- Biraz daha sonra pazıları yıkayıp doğrayıp soğana ek edelim.
- Az tuz karabiber ve pulbiber de ekleyip hiç su koymadan yaklaşık 15 dk kadar suyunu çekene kadar pişirelim
- Soğuyunca yoğurt sarımsak tuzu karıştırıp pazıyı ekleyelim.
- Üzerine sıvı yağ ,nane ,pulbiber ekleyip servis edelim. Afiyet olsun.