Yoğurtlu Meze

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet taze nane
  • 6-7 marul yaprağı
  • 7-8 adet yeşil soğan
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet havuç
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Zeytinyağı
Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikler bütün gereçlerimizi yıkıyoruz ve süzgece alıyoruz.
  2. Ardından ince ince doğruyoruz. Doğradığımız zerzevatları derin bir kaseye alıyoruz.
  3. Üzerine hazırladığımız sarımsaklı yoğurdu ek edip, karıştırıyoruz.
  4. Son olarak servis tabağına alıp, üzerine zeytin yağı ve toz kırmızı biber serpip, servis yapıyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst