Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 kase doğranmış mor lahana
- 2 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Yarım kase ince kıyılmış maydanoz
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm gereçleri isteğe göre doğrayalım ancak havucumuzu ve sarımsağımızı rendeleyerek tercih edelim.
- Gereçlerimizin üzerine yoğurt,i steğe bağlı mayonez ve tuzumuzu ekleyerek karıştıralım.
- Zeytinyağını bir çeşit salata yahut meze ile de adlandıracağımız karışıma ekleyerek servise hazır hale getirelim.
- Kızarmış ekmek ile kahvaltılarınıza yada akşam yemeklerinizde ortaya koyabileceğiniz çeşidimiz hazırdır.
Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı