Yoğurtlu Meze

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kase doğranmış mor lahana
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım kase ince kıyılmış maydanoz
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tüm gereçleri isteğe göre doğrayalım ancak havucumuzu ve sarımsağımızı rendeleyerek tercih edelim.
  2. Gereçlerimizin üzerine yoğurt,i steğe bağlı mayonez ve tuzumuzu ekleyerek karıştıralım.
  3. Zeytinyağını bir çeşit salata yahut meze ile de adlandıracağımız karışıma ekleyerek servise hazır hale getirelim.
  4. Kızarmış ekmek ile kahvaltılarınıza yada akşam yemeklerinizde ortaya koyabileceğiniz çeşidimiz hazırdır.
Sizler; beyaz lahana, papya biber, pişirmeden ekleyebileceğiniz brokoliler üzere sebzelerle de çeşitlendirebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst