Yoğurtlu Mantar Almanyada Kermeslerde Meşhurdur Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 250 gr mantar
- 1 büyük uzunluk soğan
- 70 gr kadar tereyağı
- Tuz,kırmızı biber, karabiber
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
- Kuru maydanoz, kuru dereotu, tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle soğanı soyalım.
- İnce ve uzun uzun doğrayalım.
- Tereyağı ile tavada yavaşça kavuralım.
- Mantarı ekleyelim kavurma sürecine devam edelim(kücük mantar bulabilirseniz daha hoş olur)
- Son olarak baharatları da ekleyelim suyunu çekene kadar yüksek ısıda kavuralım.
- Bir yandan yoğurdu hazırlayalım. Sarımsağı rendeleyelim.
- Baharatlarla bir arada yoğurta ekleyelim ve karıştıralım.
- Kavrulan mantarı servis tabağına alalım ve üzerine hazırladığımız yoğurdu dökelim afiyet olsun.