Yoğurtlu Kuru Zerzevat Kavurma

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Kuru Zerzevat Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım çay bardağı kuru patlıcan
  • Yarım çay bardağı kuru kabak
  • Yarım çay bardağı kuru domates
  • Yarım çay bardağı kuru biber
  • 1 kase yoğurt
  • Sarımsak
  • Tuz
Yoğurtlu Kuru Zerzevat Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sebzeler yumuşayana kadar 20 dakika kaynatılır.
  2. Suyu süzüldükten daha sonra 1 kaşık yağda kavrulur.
  3. Sarımsak rendelenir ve tuz ile yoğurda eklenir, düzgünce karıştırılır.
  4. Kavrulan sebzeler ile yoğurt karıştırılır ve servis edilir. Afiyet olsun
    ☺
    ????.
Yoğurtlu Kuru Zerzevat Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst