Yoğurtlu, Köz Patlıcan Mezesi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu, Köz Patlıcan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı közlenmiş patlıcan ezmesi
  • Tuz
  • 1 diş sarımsak
Yoğurtlu, Köz Patlıcan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcan közlenir ve güzelce ezilerek parçalanır, epeyce ufak olmalı blender dan da geçirilebilir.
  2. Yoğurt çırpılır.Tuz eklenir.
  3. Sarımsak rendelenir.
  4. Patlıcanlar eklenir ve karıştırılır, et tavuk yemeklerine hoş bir eşlikçidir afiyet olsun.
Yoğurtlu, Köz Patlıcan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst