Yoğurtlu Karnabahar (Meze)

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Karnabahar (Meze) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar
  • 1 kase yoğurt
  • Tuz
  • Birkaç diş sarımsak
Sos için;

  • Tereyağı
  • Kırmızı toz biber
Yoğurtlu Karnabahar (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle istenilen kadar karnabahar çiçekleri ayıklanır güzelce yıkanır, tencereye temalır üzerini kaplayacak biçimde sıcak su koyulur 5-6 dakika kaynatılır fazla haşlamayın dikkat edin.
  2. sonrasındasında süzülür sunum tabağına sapları dik olacak biçimde koyulur soğuması beklenir.
  3. O sırada yoğurdu ve sosu hazırlayın yoğurdu güzelce çırpın tuz ve sarımsak ekleyin.
  4. Soğuyan karnabaharın üzerine dökün üzerine de sosu ek edin yemeye hazır şahane bir lezzet
    👍
    .
Yoğurtlu Karnabahar (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst