Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bağ roka
  • Yarım bağ dereotu
  • 2 tane kornişon turşu
  • 1 kase yoğurt
  • Mayonez
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kuru nane
  • Zeytinyağı
Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda dere otu ve kornişon turşuyu minik minik doğrayıp, uygun bir kaba alalım.
  2. Üzerine yoğurt, mayonez, rendelenmiş sarımsak, tuz, karabiber ve kuru naneyi ekleyelim.
  3. çabucak sonrasında uygunca yıkanmış rokayı iri doğrayıp, üzerine ekleyip, karıştıralım.
  4. Servis tabağına alıp, üzerine zeytinyağını gezdirelim ve servise hazır????????.
Not: İsteğe bakılırsa taze soğan ve konserve mısır ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????????.

Yoğurtlu Dereotlu Roka Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst