Wanda Nara her şeyi tek tek deklare etti

Podhani

Global Mod
Global Mod
Mauro-Wanda çiftindeki ihanet tezlerine bir yenisi eklendi.

Eski kadro arkadaşı Maxi Lopez’in eşi Wanda Nara ile hayatını birleştiren Mauro Icardi’nin bu kere aldatılan taraf olduğu argüman ediliyor.

Çiftin korumalığını yapan Augustin Lungueira’nın Nara ile biroldukça yerde samimi fotoğraflar vermesiyle aşk savları doğdu.

Wanda Nara’nın, Icardi’nin Arjantinli müzikçi ve dizi oyuncusu China Suarez ile tekraren yakalanmasından dolayı intikam aldığı konuşuldu.

Icardi bu tezler üzerine müdafaa Augustin Lungueira’nın nazaranvine son verdi.

Haberler daha sonrası sessizliğe gömülen Wanda Nara’dan açıklama geldi.

Toplumsal medyadan paylaştığı açıklamayla, “İntikam” tezlerine karşılık verdi.

Wanda Nara yaptığı açıklamada, “Her şeyin bir palavradan daha fazla olduğunu açıklamama gerek yok. Fakat orantısız saygısızlık da beni şaşırtmaktan vazgeçirmiyor. Ben o denli bir insan, o denli bir bayan değilim. Ben asla bu biçimde bir şey yapmadım. Kendimi farklı biçimde ele alıyorum evet, zira ben farklı birisiyim” dedi.

Eski kadro arkadaşı Maxi Lopez’in eşi Wanda Nara ile hayatını birleştiren Mauro Icardi’nin bu kere aldatılan taraf olduğu sav ediliyor.

Çiftin korumalığını yapan Augustin Lungueira’nın Nara ile biroldukça yerde samimi fotoğraflar vermesiyle aşk savları doğdu.

Wanda Nara’nın, Icardi’nin Arjantinli müzikçi ve dizi oyuncusu China Suarez ile tekraren yakalanmasından dolayı intikam aldığı konuşuldu.

Icardi bu tezler üzerine müdafaa Augustin Lungueira’nın bakılırsavine son verdi.

Haberler daha sonrası sessizliğe gömülen Wanda Nara’dan açıklama geldi.

Toplumsal medyadan paylaştığı açıklamayla, “İntikam” tezlerine yanıt verdi.

Wanda Nara yaptığı açıklamada, “Her şeyin bir palavradan daha fazla olduğunu açıklamama gerek yok. Fakat orantısız saygısızlık da beni şaşırtmaktan vazgeçirmiyor. Ben o denli bir insan, o denli bir bayan değilim. Ben asla bu biçimde bir şey yapmadım. Kendimi farklı biçimde ele alıyorum evet, zira ben farklı birisiyim” dedi.