Volkan Demirel: “Fenerbahçe’de futbolcu olmak istedim başardım, artık bir gayem daha var”

Podhani

Global Mod
Global Mod
Fatih Karagümrük Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, Topkapı Üniversitesi öğrencileri ile Kazlıçeşme Yerleşkesinde bir ortaya geldi. Üniversite öğrencilerine tavsiyelerde bulunan Demirel, Fatih Karagümrük’ün gelecek maksatlarına ait açıklamalarda bulundu. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Demirel, spor ve hayatla ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Genç teknik yönetici, Fatih Karagümrük’ün gelecek amaçlarıyla ilgili bilgiler de verdi. Demirel, “Her öğrencimizin yarın için kesinlikle amaçları olsun ve bu maksatlar doğrultusunda çalışmaya devam etsinler” dedi.

“Fenerbahçe kalesine geçmeyi daima düşünmüştüm”

Demirel, kelamlarına şöyleki devam etti:

“Hayatta neyi düşünürseniz neyi planlarsanız onu yaşarsınız. Kesinlikle bir amacınız olsun ve o amacınızı başarana kadar çalışmayı asla bırakmayın. Her vakit yarını uygun düşünün, yarına düzgün bakın ve yeterli olsun. Ben her vakit Fenerbahçe’de oynamayı düşündüm ve hedefledim, sonunda bunu başardım. Şu anda da bir maksadım var ve bu amacıma ulaşmak için daha hayli çalışacağım. Sizde amaçlarınızın üstüne gidin ve başardığınızda başarma hissini yaşayın. Bu yalnızca futbol için geçerli değil hayatta da bu bu biçimdedir. Ben her vakit Fenerbahçe kalesine geçmeyi düşündüm, ulusal kadro kalesine geçmeyi ve son olarak Fatih Karagümrük teknik yöneticisi olmayı istedim ve başardım. Futbolculuk periyodumu bitirmeye yakın Karagümrük’ten kalecilik teklifi aldım. Nitekim de epey istedim ancak olmadı. Sonunda Teknik yönetici olarak yer aldım. Kâfi ki isteyin muvaffakiyet akabinde geliyor.”

“Karşımda Fenerbahçe bile olsa Karagümrük’ün başarılı olması için uğraş edeceğim”

20 yıllık futbol hayatında 18 sene kalecilik ve 2 yılda antrenörlük yaptığını belirten Demirel, “Ersun Yanal antrenörlük ömrümün başlamasında büyük bir rol oynadı. Şu anda Fatih Karagümrük’te olmaktan memnunum. Fatih Karagümrük’ün başarısı için her vakit çalışacağım. Fenerbahçe’de her vakit kalmamı istediler lakin ben bir amaç belirledim ve bu gaye doğrultusunda ilerledim. Tek başıma neleri başarabileceğimi görmek istedim. Ben Fenerbahçeliyim bunu her vakit söylüyorum fakat Fatih Karagümrük teknik yöneticiliği yaparken profesyonel olarak düşündüğümde karşımda Fenerbahçe bile olsa Karagümrük’ün başarılı olması için çaba edeceğim. Kadrosu devre içinde aldım ve bu kadrosu ben kurmadım lakin bizdilk evvelki hocamızın oluşturduğu bir oyun sistemi kesinlikle vardı. Baktığımızda oyunun birinci bölgesiyle alakalı bir sistemin olduğunu gördük lakin oyunun ikinci ve üçüncü bölgesi olan skora daha yakın bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz” tabirlerini kullandı.

“Kazakistan maçında hakikat olanı yaptım”

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, Türkiye-Kazakistan maçı ve maç öncesi sahayı terk ettiği olayı bir kere daha kıymetlendirdi. Demirel, “Kimisine bakılırsa yanlış olabilir ancak bence hakikat bir karar aldım. Ulusal Ekip futbolcusuna kendi tribünlerinden küfür edilmemeli. O günden daha sonra ulusal maçlar artık Anadolu’da oynanmaya başlandı. Oradaki futbolseverler ulusal maç hasretini giderdiler” değerlendirmesinde bulundu.

IHA