Venegono'da üretilen yüksek teknoloji geleceğin pilotlarına nasıl kanat veriyor?

VividLol

New member
İçinde Uluslararası Uçuş Eğitim Okulu (IFTS)Leonardo ve sanatçı arasındaki işbirliğinden doğan İtalyan Hava Kuvvetlerigeleceğin pilotları gemide eğitiliyor M-346 filosu ve en gelişmiş yüksek teknoloji simülatörleri aracılığıyla. Kara ve hava faaliyetleri birbirini tamamlar, gerçek ve sanal birleşerek bir ortak eğitim senaryosu.

Geleneksel “canlı” eğitim sistemlerinin yeni Sanal ve Yapısal simülasyonla birleştirilmesiyle, yerdeki, simülatörlerdeki kursiyerler ve uçuştaki pilotlar, “dost” ve “düşman” unsurların tanıtımı yoluyla karmaşıklık seviyesini belirleyen bir yer eğitmeninin gözetiminde paylaşılan bir göreve dahil ediliyor.

Bu yaklaşım, Leonardo'nun geliştirdiği yenilikçi teknolojiler sayesinde mümkün olmaktadır. Geri geldilerdijitalleşmenin bir yetkinlik hızlandırıcısı olduğu yer. Yeni eğitim sınırı – gelişmiş, sanal ve sürükleyici – yüksek bilgi işlem gücüne ve davinci-1 süper bilgisayarının yetenekleri sayesinde üretilecek, analiz edilecek ve kullanılacak büyük miktarda veriye dayanmaktadır.