Uçuş Seviyeleri Günü: Konferans günü ve sertifikalı uçuş seviyeleri eğitimi

Saberie

Active member

1. Uçuş Seviyeleri Günü: Konferans günü ve sertifikalı uçuş seviyeleri eğitimi

Flight Levels Day, 16 Haziran 2023’te üçüncü kez gerçekleşecek. Organizatörler dpunkt.verlag VE Haberler geliştiricisi Flight Levels Academy ile ortaklaşa çevrimiçi konferansı yeniden düzenliyorlar ve yöneticilere, ürün yöneticilerine ve Scrum Masters veya Product Owners gibi çevik rol sahiplerine hitap eden bir konferans programı oluşturdular. Ekip çevikliğinden şirket çevikliğine geçiş yapmak için uçuş seviyelerinin kullanımıyla ilgili olası sorulara uygulamaya yönelik yanıtlar alacaksınız. Buna ek olarak, Flight Levels Academy tarafından onaylanmış dört adet çok günlük eğitim kursuna katılmak mümkündür.

Çevik şirketlere doğru

Tam günlük çevrimiçi konferans programı, yalnızca uçuş seviyeleri teorisinde ayakları yere basan dersler sunmakla kalmaz, aynı zamanda çevik yöntemle pratik çalışma hakkında içgörü sağlar. Julia Tuppek ve Andreas Förch, katılımcıları şirketlerinde çevik bir dönüşüm yolculuğuna çıkarırken, Rafael Huber ve David Lehmann 100’den fazla kişiden oluşan 16 ekibin koordinasyonunu anlatıyor.

Derslerden sonra katılımcılar, konuşmacılar ve diğer konferans ziyaretçileriyle sosyal bir tabaka içinde etkileşimli bir alışverişe girebilirler. Konferans gününün sonunda, Uçuş Düzeyleri öncüleri Klaus Leopold ve Sigi Kaltenecker, günü yansıtmak üzere uzmanlardan oluşan bir panelin moderatörlüğünü yapacak.

Sertifikalı dört günlük uçuş seviyesi eğitimi

Konferans gününden önce ve sonra, her biri dört yarım gün süren dört çevrimiçi eğitim kursu için rezervasyon yaptırılabilir:

Eğitimi tamamlayan katılımcılara Flight Levels Academy’den “Tamamlama Sertifikası” verilir.

Erken Kayıt indirimi 15 Mayıs’a kadar geçerlidir.

Şu anda yürürlükte olan erken kayıt indirimi ile bir konferans biletinin maliyeti 229 Euro’dur (tüm fiyatlar artı %19 KDV), 15 Mayıs’tan sonra 269 Euro’dur. Grup indirimleri üç kişi ve üzeri için geçerlidir ve online bilet gişesinde otomatik olarak hesaplanır. LEANability GmbH tarafından yürütülen çok günlük çevrimiçi eğitim kursları da burada her biri 2.090 Euro karşılığında rezerve edilebilir. Ekibiyle katılanlar, eğitim kurslarında grup indiriminden de yararlanabilirler: eğitim kurslarından birini üç kişi rezerve ederse, üçüncü kişi ücretsiz olarak katılır.

İsteğe bağlı bir haber bültenine kaydolabileceğiniz konferans web sitesinde ve şu adreste daha fazla bilgi bulabilirsiniz: twitter kanalı organizatörü bulmak için. Konferans hashtag’i #FLGün.

(Mayıs)

Haberin Sonu