Trabzonspor | Abdullah Avcı: “İyi yoldayız, düzgün gidiyoruz”

Podhani

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig’in 11. haftasında Trabzonspor, DG Sivasspor’u konuk etti. Gayret mesken sahibi grubun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın akabinde değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, sıradan top kayıpları verdiklerini lisana getirerek, “30 maçtır yenilmiyormuşuz, bunu yeni öğrendim içeride. Bunları takip etmiyorum fakat hepsini bir gün toplayacağım. Bu dönem 17 yahut 18. maçımızı oynuyoruz en düzgün 15 dakika oynadık. Rakip istediği üzere bize temas edemedi, sıradan oynuyorduk ve orada da golü bulduk. Rakip de bu müddetten daha sonra biraz daha yansılı oynadı ve üzerimize geldi. 20 dakika âlâ gitmişti daha sonrasında birebir oyunu devam ettirmek gerekirken, sıradan top kayıpları verdik. Birinci yarı Uğurcan’ın kurtardığı ve direkten dönen top vardı. İkinci yarı güç bir rakibe karşı oyunu kopartmak istedik. Rakibe ikinci yarı bir şey vermedik. Kadrom orada epeyce yeterli durdu. Bilhassa bu üç puanın şampiyonluk yarışında ileri de ne kadar pahalı olduğunu ileri de hayli daha uygun anlayacağız. Âlâ yoldayız, yeterli gidiyoruz” formunda konuştu.

Taraftarlarla epey daha kuvvetli olduklarını kaydeden Avcı, “Bu oyun artık epeyce zorlaştı. Tahminen fazlaca daha farklı bir oyun bekliyor olabilirler. Biz taraftarımızla epey daha kuvvetli oluyoruz. Geçen sene her şeyi birlikte yaptık. Onları bundan daha sonra daha hayli burada görmek istiyorum ve davet ediyorum” tabirlerini kullandı.

İHA