Tavuklu Yeşil Salata Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet yaprak marul
- 1 adet domates
- 1 adet salatalık
- 2 adet yeşil biber
- 1 kase mısır
- 100 gram tavuk göğsü
- Yarım adet limon
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 küçük kase yağsız peynir
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda tavuk göğsünü yağsız tavada aykırı düz pişiriyoruz.
- Diğer bir yandan bir salata kasesine bütün gereçleri küp kıydıktan daha sonra mısırı ekliyoruz.
- sonrasındasında sosunu hazırlıyoruz. Sirke ,limon, yağ ve tuzu bir kapta karıştırıp salata gereçlerinin üzerine gezdiriyoruz.
- En son küp doğradığımız peynirden ekliyoruz üzerine.
- Not peyniri içine koymayın eziliyor. En son sunum tabağında olucak