Tavuklu Salata Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet top marul
- 1 adet tavuk göğsü
- 3 adet salatalık turşusu
- 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce tavuğumuzu haşlıyoruz, daha sonra didikliyoruz.
- sonrasındasında büyükçe kasemize marullarımızı ince ince doğruyoruz.
- Turşularımızı da ufak ufak doğruyoruz.
- Üstüne mısırlarımızı da ekliyoruz.
- Başka kasede yoğurt, mayonez ve tuzu güzelce çırpıyoruz.
- Yoğurt karışımımızı marullarımızın üstüne döküp karıştırıyoruz. Afiyet olsun.