Tavuklu Krutonlu Marul Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Hem sağlıklı hem kolay hemde doyurucu bir tanım ).
Tavuklu Krutonlu Marul Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 adet tavuk göğsü
- Yarım göbek marul
- 3 adet kornişon turşu
- 1/2 (yarım) çay bardağı mısır
- 6 yemek kaşığı yoğurt
- 1,5 yemek kaşığı mayonez
- 1 kase baharatlı (Kruton Ekmekler) (Dilerseniz sayfamda tanımı var)
- 1 çay kaşığı tuz
Not EkleTarifi Yazdır
Hem sağlıklı hem kolay hemde doyurucu bir tanım ).
- Tavuk göğsünün üzerine 3 su bardağı koyup haşlayalım ve küp küp doğrayalım.
- Marul ve kornişon turşuları da küçük küçük keselim.
- Yoğurt ve mayonezi bir kapta karıştıralım.
- Marulların üzerine ekleyip yine karıştıralım.
- Turşu mısır kruton ekmekleri ve tuzu ekleyip bir defa daha karıştıralım. Tabaklayıp servis edebilirsiniz. )Afiyet olsun.
Tavuklu Krutonlu Marul Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı