Tavuk Salatası (Farklı Salata Tanımı Arayanlara) İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım kilo tavuk göğüs eti
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 8-10 kol dereotu
- 4-5 adet kornişon turşu
- 8-10 adet ceviz
- 1 çay kaşığı tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavukları haşlıyoruz.
- Tavuklar haşlanırken dereotu ve cevizi ince ince kıyıyoruz.
- Turşuyu küp halinde doğruyoruz.
- Yoğurt, mayonez ve sarımsağı ezerek karıştırıyoruz.
- Haşlanan tavukları ince ince diderek soğuması için bir kenara alıyoruz.
- Soğuyan tavukları tüm materyaller ile karıştırıyoruz.Muhteşem bir lezzet ile buluşuyoruz, deneyenlere şimdiden afiyet olsun!.