Tatvanlı gençler Ana Lig’e hazırlanıyor

Podhani

Global Mod
Global Mod
Açıklamalarda bulunan Ayşe Hoş, idmanlarının devam ettiğini belirterek, “Bakanlığımız 12-13 yaş kümesi ile bu sene pandemi şartları

devam etmezse maçları düzenlemeyi düşünüyorlar. Biz de alt yapılara hazırlık yapmayı düşünüyoruz. İdmanlarımız verimli biçimde geçiyor.

İnanılmaz bir potansiyel var.

Bu potansiyeli spor üzerine pahalandırmak istiyorum. Tüm vilayet ve ilçedeki öğrencileri, velileri ve herkesi bütün spor branşlarına davet ediyorum.

Sporun çocukların sıhhati ve fizikî açıdan da epeyce kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bize idmanlarımızda takviye veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza,

Bitlis Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğüne, ilçe müdürlüğüne ve takviye veren herkese teşekkür ederim. 30’a yakın atletimiz var tabi 15 tatili de

fırsat bilip sportmenlerin hepsini salonlara davet ediyoruz. Çocukların bir kısmı liglere hazırlanırken bir kısmı da alt yapıdaki maçlara hazırlanıyor.

Hafta içi her gün idmanlarımız devam etmektedir. İdmanda birinci vakit içinderda çocukların fizikî sıhhatini korumak hedefli ısınma hareketleri yapıyoruz.

sonrasındasında kendi branşımıza mahsus hareketlerle devam edip maçla sonlandırıyoruz” dedi.

Atletlerden Yasemin Çelebi ise, “Hentbola geldiğimde birinci başta oynayamayacağım için fazlaca korkmuştum. Alıştığım için artık korkmuyorum. İnşallah büyüdü

ğüm vakit yıldızlar üzere hoş oynayabilirim” formunda konuştu.

Buradaki maksadının alt yapıdaki maçlara katılarak Bitlis’e muvaffakiyet kazandırmak olduğunu söyleyen İsmail Özdemir, “Hentbolu fazlaca seviyorum.

4 yıldır da devam ediyorum. Gelişmeler kat etmeye de devam edeceğim. Hocamı epeyce seviyorum. Hocama minnet duyuyorum. Buradaki maksadım,

alt yapılara katılıp maçlara çıkabilmek ve Bitlis’e gurur kazandırabilmektir” diye konuştu.