Sumaklı Soğan Peyvaz

Podhani

Global Mod
Global Mod
Sumaklı Soğan Peyvaz Tanımı İçin Materyaller

  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 4-5 kol maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı sumak
  • Yarım çay bardağından 1 tık az zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
Sumaklı Soğan Peyvaz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Merhabalar evvela soğanlarımızı fazlaca ince ve jülyen biçiminde doğruyoruz.
  2. çabucak sonrasında soğanlarımıza 1 tutam tuz atıp düzgünce ovalıyoruz ve 5 dk kabın içine su koyup bekletiyoruz.
  3. ondan sonrasında soğanlarımızı uygunca sıkıp sunum tabağına koyup üzerine sunak tuz zeytinyağ ve limonu koyup güzelce karıştırıyoruz.
  4. En son maydanozunuda ekleyip karıştırıp bitiriyoruz kebabın yanında şayet olmazsa olmazımız sumaklı soğan peyvaz servise hazır. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
Sumaklı Soğan Peyvaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst