Süzme Yoğurtlu Kuskus Salata Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 su bardağı kuskus
- 1 modül tavuk göğsü
- 1 küçük kase mısır
- 1 küçük kase kornişon turşu (küçük doğranmış)
- 1 küçük kase havuç (rendelenmiş)
- 1 büyük kase süzme yoğurt
- Maydanoz, dereotu
- 1 er çay kaşığı tuz, nane, pul biber, sarımsak tozu
- Yarım çay bardağı zeytinyağ (kontrolü çoğalta bilirsiniz)
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuskus haşlanır soğuk sudan geçirilir süzgeçte suyu süzdürülür.
- Tavuk göğsü küçük küçük doğranıp az zeytin yağda yüksek ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
- Yeşillikler doğranır.
- Artık tüm materyaller birleştirip güzelce karıştırıp afiyetle tüketin.
Not: salatanızı harmanlarken zeytinyağını olması gerekenden biraz fazla eklediğinizde daha lezzetli oluyor şahsı fikrimdir, sız bir daha de kendi damak zevkinize bakılırsa ayarlaya bilirsiniz….