Süzme Yoğurt Ve Mayonezli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet rendelenmiş havuç
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 kase süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
- Ceviz
Not EkleTarifi Yazdır
- Geniş bir tavaya evvel zeytinyağımızı alıyoruz.
- daha sonrasında rendelenmiş havucumuzu döküp rengi dönene kadar kızartıyoruz.
- Rendelenmiş sarımsağı da ek edip 2 dakika daha kızartıyoruz.
- Ayrı bir kapta süzme yoğurt tuz ve mayonezi karıştırıp soğuyan havucumuzu ekliyoruz.
- Üzerine ceviz serpiyoruz.
- Havuç taratorumuz hazır. Deneyecek olanlara şimdiden afiyetler olsun .