Sürdürülebilir tedarik zinciri, Leonardo'nun tedarikçileri için eğitim

VividLol

New member
Proje, tedarikçi eğitim programının entegre bir parçasıdır. Leonardo's Sürdürülebilirlik planı2027 yılına kadar 500'den fazla kilit tedarikçiyi dahil ederek tedarik zinciri sürdürülebilirliğini hızlandırmayı amaçlamaktadır.

“Yeşil ve Sürdürülebilir Tedarik Zinciri”, tedarikçilerin hesaplamak için gereken beceri ve araçları geliştirmelerine yardımcı olur ve Rapor₂ Emisyon ve anahtar Sürdürülebilirlik KPI'larıTanımlamaya yönelik ilk adım olarak Kararsızlaştırma Plan.

72 saatlik eğitim programı, İtalyan meslekler arası fon FondiMpresa tarafından finanse edilmektedir ve iki modüle ayrılmıştır:

• Modül 1: “GHG (Sera Gazı) emisyonları (32 saat) (32 saat) neden ve nasıl ölçüleceği, co ° emisyonlarının ve temel sürdürülebilirlik KPI'larının hesaplanmasına ve raporlanmasına odaklanmıştır.
  • Modül 2: “Bilim Tabanlı Hedefler ve Kolların Karbonize Olması için Nasıl Kurulur” (40 Saat), Küresel Solucuyu Sınırlamak için Bilim Tabanlı Hedefler Girişimi (SBTI) yönergeleriyle uyumlu bir karbondan çıkarma planı geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Mevcut olgunluk seviyelerine dayanarak, tedarikçiler ihtiyaçlarına en uygun yolu seçebilirler: EISER, GHG emisyonlarını bildirmeye başlamamışlarsa veya karbonlama planlarına odaklanmak için doğrudan modül 2'ye gidin.

Kurslar entegre bir iniş teorisi ve pratik uygulama sunmaktadır: teorik, çapraz komisyon bileşeni video konferans yoluyla sunulurken, uygulamalı koçluk oturumları, teori aşaması sırasında kazanılan becerileri uygulayarak beklenen atışları üreterek şirket tesislerinde, küçük katılımcı gruplarda şahsen gerçekleşecektir.

Bu eğitim girişimi, Leonardo'nun tedarik zinciri decarbonizasyon hedefine doğrudan katkıda bulunmaktadır: 2028 yılına kadar, emisyonlar açısından ölçülen malzemelerin% 58'i, bilim temelli dekarbonasyon hedeflerini belirlemeye gerekmektedir.