Soslu Tavuk Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 kesim tavuk göğsü
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz karabiber pul biber kekik
- 3-4 yaprak kıvırcık
- Yarım su bardağı haşlanmış mısır
- 1 domates
- 1 salatalık (Turşuda olabilir)
- 1 küçük kapya biberi
- 3 dolu yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz karabiber kimyon
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk etini küp küp doğrayın yağ ve baharatları ekleyip karıştırın.
- İyice kızdırılmış tavaya atıp yüksek ateşte birkaç dakika artlı önlü kavurun.
- Kısık ateşe alıp yumuşayana kadar pişirin.
- Salata gereçlerini doğrayın.
- Tavuk etini üzerine ek edin.
- Yoğurt sosu hazırlayın.
- Salatanın üzerine tavuk etlerini,yoğurt sosunu ek edip karıştırın.