Sofraların Vazgeçilmezi Haydari Mezesi Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Tam ölçülü tanım,en lezzetli mezelerden biri.
- 5 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 6 yemek kaşığı su ( yoğurdu açmak için)
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kuru nane
- 2 diş sarımsak
Not EkleTanımı Yazdır
Tam ölçülü tanım,en lezzetli mezelerden biri.
- Süzme yoğurdu bir kaba alalım.
- Üzerine su ek edip açalım yoğurdu.
- Üzerine mayonez ek edip karıştıralım.
- Zeytinyağı,tuz,kuru nane,ve rendelenmiş sarımsak ek ettikten daha sonra güzelce karıştıralım.
- Servis tabağına aktarıp pul biber ,kuru nane ve zeytinyağı ile süsleyebilirsiniz.