Sebzeli Salata

Podhani

Global Mod
Global Mod
Sebzeli Salata Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet kabak
  • 5 adet havuç
  • 5 adet kapya biber
  • 1 su bardağı ceviz
  • Bir demet dereotu
  • 5-6 adet kornişon turşusu
  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 5 yemek kaşığı kadar süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
Sebzeli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kabak, havuç, kapya biber farklı başka fazlaca az zeytinyağında kavrulur. Sotelenen tüm sebzeler bir kapta karıştırılır.
  2. Akabinde tuz, ceviz ve kornişonlar da eklenip karıştırılır.
  3. Son olarak dereotu ve süzme yoğurt, sarımsak eklenir.
  4. Şayet süzme yoğurdunuz koyu kıvamda ise bir kaşık çalma yoğurt da ekleyebilirsiniz.
  5. Tat olarak acı severseniz bir ölçü da pul biber eklenebilir.
Sebzeli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst