Sebzeli Erişte

Podhani

Global Mod
Global Mod
Sebzeli Erişte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı sebzeli erişte
  • Yarım su bardağı ufalanmış peynir
  • Tuz
Üstüne:

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
  • 1 çay kaşığı toz biber
Sebzeli Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tencerede eriştemizi düzgünce yumuşak olana kadar kaynatıyoruz.
  2. Piştikten daha sonra süzüp servis tabağına alıp tuzunu koyuyoruz.
  3. Üstüne peynirimizi döküyoruz.
  4. Tavada tereyağı,toz biber ve cevizi biraz kavurup eriştemizin üzerine döküyoruz.
  5. Sıcak servis yapalım. Afiyet olsun
    🥰
Sebzeli Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst