Salatalık Mezesi Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Arzu ederseniz servise kadar mezemizi buzdolabında bekletebilirsiniz ????.
Çok fazla olmamak kaidesiyle yoksa yoğurdumuz suyunu salar????.
Salatalık Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3 tane salata
- 5 tane kornişon turşu
- 1 kutu mısır
- 3 yemek kaşığı koyu yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Dereotu
- Tuz
- Pulbiber
- Nane
Not EkleTanımı Yazdır
- Kornişon turşumuz ve salatalarımız halka halka dilimlenir.
- Bir kaseye yoğurt ve mayonez temalır, içine bir diş sarımsak rendelenir ve çırpılır.
- Dilimlediğimiz turşuların içine çırptığımız yoğurdu katalım.
- Üzerine bir kutu suyu süzülmüş mısırı ek edelim.
- Son olarak dereotunu da ek edip güzelce harmanlayalım.
- Mezemizi servis tabağına alalım.
- Pul biber zeytin ve kuru nane ile süsleyebilirsiniz ????.
Çok fazla olmamak kaidesiyle yoksa yoğurdumuz suyunu salar????.
Salatalık Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı