Rus Salatası Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 adet havuç
- 1 adet büyük uzunluk patates
- 1 çay bardağı mısır
- 1 çay bardağı bezelye
- 1 paket boncuk makarna
- 1 kase doğranmış kornişon
- Süzme yoğurt
- Mayonez
- Kuru nane
- Tuz
- Tereyağ
- Nane
- Pulbiber
Not EkleTanımı Yazdır
- birinci vakit içinderda sebzeler küp küp doğranır.
- ondan sonrasında ocağa makarna suyu temalır ve kaynaması beklenir.
- ondan sonrasında suyun içine havuç, patates, bezelye, mısır ve makarna koyulur.
- Haşlandıktan daha sonra ocaktan alınıp süzülüp soğuk suda gezdirilir.
- ondan sonrasında mayonez ve süzme yoğurtla birleştirilir.
- Üstü ortasında tereyağ eritilip pul biber ve nane eklenir .
- En son olarak da sunum kasesinin üstüne gezdirilir. Afiyet olsun.