Rus Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 5-6 adet patates
- 1 su bardağı mısır
- 1 su bardağı bezelye
- 3 adet havuç ( ben konserve kullandım )
- 5-6 tane küçük doğranmış kornişon turşu
- 1,5 su bardağı yoğurt
- 6 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesleri soyup küp küp doğruyoruz, ocakta yumuşayıncaya kadar haşlayıp suyunu süzüyoruz.
- Geniş bir kaba mısır, bezelye, havuç, kornişon turşuyu alıyoruz haşlamış olduğumuz patatesleri ekliyoruz.
- Başka bir kapta yoğurt, mayonez ve tuzu karıştırıp salatamıza ek edip güzelce karıştırıyoruz servis tabağına alıp servis yapıyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.