Rus Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet orta uzunluk patates
- 1 tane orta uzunluk havuç
- 1 çay bardağı bezelye
- 2-3 adet kornişon turşusu
- İsteğe bağlı haşlanmış mısır
- 2 yemek kaşığı dolusu mayonez
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 kase süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı dolusu zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Havuç ve patatesi soyup küp küp doğrayın.
- Bir tencere de yada farklı başka patates havuç ve bezelyeyi haşlayın.
- Haşlanan zerzevatları soğumaya bırakıyoruz.
- Kornişon turşusunu küp küp doğrayın.
- Bir kabın içine tüm materyalleri katıp karıştırın.