Rıdvan Dilmen’den flaş Arda Güler açıklaması: ‘Beni tutamazsınız’ diyor! Fenerbahçe – Göztepe

Podhani

Global Mod
Global Mod
Rıdvan Dilmen’den flaş Arda Güler açıklaması… Spor Toto Harika Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de konuk ettiği Göztepe’yi 2-0’lık skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin parlayan yıldızı Arda Güler, kazanılan penaltıdan ekibinin ikinci golünü atan isim oldu. TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in performansını yorumladı.

Osayi ve Zajc’ın sahanın en âlâ iki ismi olduğunu tabir eden Rıdvan Dilmen, “Arda Güler’i Sergen Yalçın’a benzetiyorum. Duran top kullanabilir, ortaya oynayabilir, gol atabilir. Sergen de bu yaşlarda bu biçimde bir oyuncuydu. Çok değerli ve büyük bir yıldız Türk futboluna geliyor. Şu anda 27 yaşında oyuncu üzere oynuyor.” dedi.

İsmail Kartal’ın Arda Güler stratejisini hakikat bulduğunu söz eden Rıdvan Dilmen, “İsmail Kartal da olsa ben de olsam Arda Güler Fenerbahçe’de oynayacak. Arda’nın birinci 11’de çıkması için bugünleri yaşaması lazım. Arda Güler ‘beni buralarda tutamazsınız’ diyor” sözlerini kullandı.