Restoran Yordamı Karamelize Soğan Salatası Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Tadı damak da kalan bir lezzet. Herkese tavsiye ederim.
Et yemeklerinin yanına epey hoş yakışır. Ve lütfen sayfama takib atmayı unutmayalım.
Restoran Tarzı Karamelize Soğan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 5 adet orta uzunluk kuru soğan
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı pul biber
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı kara biber
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı kimyon
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı sumak
- 1 /2 tatlı kaşığı toz biber
- 1 tutam maydanoz
- 1 tatlı kaşığı nar ekşisi (isteğe bağlı)
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanların kabuğunu soyup onu büyüklüğüne göre 4 ve ya 6 yere bölelim.
- Bir tava ya sıvı yağ ekleyelim ve soğanları pembeleşene kadar kavuralım.
- Soğanlar pembeleştikten daha sonra ince ince doğranmış maydanozları baharatları ekleyelim ve karıştıralım.
- Soğuduktan daha sonra nar ekşisini koyalım.
Tadı damak da kalan bir lezzet. Herkese tavsiye ederim.
Et yemeklerinin yanına epey hoş yakışır. Ve lütfen sayfama takib atmayı unutmayalım.
Restoran Tarzı Karamelize Soğan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı