Restaurant Tarzı Piyaz Salatası (Kaşık Kaşık Yediren Salata)

Podhani

Global Mod
Global Mod
Restaurant Metodu Piyaz Salatası (Kaşık Kaşık Yediren Salata) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 1 tane mor soğan ya da beyaz soğan
  • 2 kısım taze soğan
  • 5 kol maydanoz
  • 5 kol dere otu
  • 1 tane domates
  • 1 tane limon
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
  • Tuz
Restaurant Yolu Piyaz Salatası (Kaşık Kaşık Yediren Salata) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kuru fasulye bir gün öncedenden suya koyulur. Sonraki gün süzüp haşlanır.
  2. Soğan piyazliık doğranır. Üzerine tuz dökülerek ovulur.
  3. Taze soğan, maydanoz, dereotu ince kıyılır. Domates küp doğranır.
  4. Sosu için; limon sıkılır. İçine baharatlar eklenir. Fasulye ve yeşillikler derin bir kasede birleştirilir.
  5. Üzerine baharatlı limon suyu, zeytinyağı, tuz ve nar ekşisi gezdirip karıştırılır. Servis edilir. Afiyet olsun ????.
Restaurant Yordamı Piyaz Salatası (Kaşık Kaşık Yediren Salata) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst