Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz

Podhani

Global Mod
Global Mod
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kereviz
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 limonun suyu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Ceviz
  • Karabiber
  • Sarımsak tozu
  • Tuz
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kerevizi soyun ve rendeleyin.
  2. ondan sonrasında kerevizin çiğ halini alması için tavaya alarak 3-4 dk pişirin.
  3. Bir kaseye alarak soğutun.
  4. Öteki bir kasede süzme yoğurt, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, küçük dövülmüş ceviz, karabiber, sarımsak tozu ve tuzu birleştirin.
  5. Yoğurtlu karışıma son olarak kerevizi ekleyin ve karıştırın.
  6. Servise hazırlarken portakal dilimleri üzerine kaşıkla yoğurtlu kerevizi koyun.
  7. Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Portakal Yatağında Yoğurtlu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst