Porsiyonluk Pratik Kumpir

Podhani

Global Mod
Global Mod
Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 10-11 adet patates
  • Tuz
  • 1 kase küçük doğranmış kornişon turşu
  • 1 kase mısır
  • 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
  • 100 gram tereyağ
  • Ketçap
  • Mayonez
Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patatesleri soyup küp küp doğruyoruz uygun bir tencereye alıyoruz ocakta yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
  2. ondan sonrasında suyunu süzüp geniş bir kaba alıyoruz çatal yada bir aparatla güzelce patatesleri eziyoruz. Tereyağ, kaşar, peyniri, tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  3. hemen sonrasında küçük kaselere koyup, üzerine mısır ve kornişon turşu koyuyoruz.
  4. Üzerine ketçap mayonez sıkıp servis ediyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Not:İsteğe bağlı farklı garnitürler kullanabilirsiniz

Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst