Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 10-11 adet patates
- Tuz
- 1 kase küçük doğranmış kornişon turşu
- 1 kase mısır
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- 100 gram tereyağ
- Ketçap
- Mayonez
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri soyup küp küp doğruyoruz uygun bir tencereye alıyoruz ocakta yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
- ondan sonrasında suyunu süzüp geniş bir kaba alıyoruz çatal yada bir aparatla güzelce patatesleri eziyoruz. Tereyağ, kaşar, peyniri, tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- hemen sonrasında küçük kaselere koyup, üzerine mısır ve kornişon turşu koyuyoruz.
- Üzerine ketçap mayonez sıkıp servis ediyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Porsiyonluk Pratik Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı